Senaste pressmeddelanden

Senaste pressbilder

Oskar Landh. Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer

Oskar Landh

Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer
jpg - 869 Kb - 3342 x 5013 pixlar

Minna Lindegård. Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer

Minna Lindegård

Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer
jpg - 832 Kb - 3084 x 4626 pixlar

Malin Nordberg. Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer

Malin Nordberg

Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer
jpg - 914 Kb - 3083 x 4625 pixlar

Maja Jansson. Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer

Maja Jansson

Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer
jpg - 787 Kb - 3001 x 4502 pixlar

Gustaf Mabrouk. Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer

Gustaf Mabrouk

Fotograf: David Thunander/Sveriges bagare & konditorer
jpg - 921 Kb - 3272 x 4908 pixlar

Sv Konditorlandslaget högst upp på pallen. Fotograf:

Sv Konditorlandslaget högst upp på pallen

jpg - 4092 Kb - 5472 x 3648 pixlar

Kontakt

Svenska Konditorlandslaget
Box 556 80
102 15 Stockholm
08-762 67 90

Om laget

Svenska Konditorlandslaget är en del av Sveriges bagare & konditorer, SBK. Vår vision är att bli ett av världens tre bästa konditorlandslag. Vår träningslokal har vi hos Riksäpplet i Haninge, Stockholm.

sponsorer

Svenska Konditorlandslaget representerar Sverige och branschen vid internationella tävlingar. Coupe du Monde de la Pâtisserie är Konditor-VM med finalen i Lyon vartannat år. Sverige kvalar till VM via European Cup. World Chocolate Masters är en individuell global tävling med choklad i fokus. Konditorlandslaget och Sveriges bagare & konditorer - SBK - har som målsättning att stödja utvecklingen av framtidens konditorer i Sverige och genom tävlingar stimulera intresset för klassisk och modern teknik inom skulptur, dessert och traditionella konditorivaror.