Desserter från Svenska Konditorlandslaget

Desserter

Mjölkchokladmousse med yoghurtsorbet. Fotograf: Linda Prieditis

Mjölkchokladmousse med yoghurtsorbet

Mjölkchokladmousse med yoghurtsorbet, körsbär, chokladkräm och chokladkrutong

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 453 Kb - 850 x 1191 pixlar

Chokladdessert med hallon. Fotograf: Linda Prieditis

Chokladdessert med hallon

Chokladdessert med hallon

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 372 Kb - 850 x 1134 pixlar

Chokladnamelaka på pistagebotten . Fotograf: Linda Prieditis

Chokladnamelaka på pistagebotten

Chokladnamelaka på saftig pistagebotten med halloncoulis, kakaobönsflarn och karamelliserade pistagenötter

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 375 Kb - 850 x 1191 pixlar

Tonka körsbär. Fotograf: Linda Prieditis

Tonka körsbär

Tonka körsbär

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 522 Kb - 948 x 1134 pixlar

Björnbärsbavaroise & vaniljmousse . Fotograf: Linda Prieditis

Björnbärsbavaroise & vaniljmousse

Björnbärsbavaroise och vaniljmousse med vit chokladkräm, gräddfilskrisp, saltrostad mandel och björnbärssorbet

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 554 Kb - 850 x 1134 pixlar

Sommardessert på svenska bär. Fotograf: Linda Prieditis

Sommardessert på svenska bär

Fräsch sommardessert på svenska bär

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 434 Kb - 1134 x 850 pixlar

Choklad- & havrecrumble . Fotograf: Linda Priditis

Choklad- & havrecrumble

Choklad- och havrecrumble med dulceypudding och lättsyltade rabarber och jordgubbar

Fotograf: Linda Priditis
jpg - 457 Kb - 850 x 1191 pixlar

Drottning-mille-feuilles . Fotograf: Linda Prieditis

Drottning-mille-feuilles

Drottning-mille-feuilles med hasselnötspraliné

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 457 Kb - 1189 x 850 pixlar

Vaniljmousse m svartvinbärsbavaroise. Fotograf: Linda Prieditis

Vaniljmousse m svartvinbärsbavaroise

Vaniljmousse med svartvinbärsbavaroise, mazarin, karamellpannacotta och karamellglasyr

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 533 Kb - 1134 x 850 pixlar

Pärontårta. Fotograf: Linda Prieditis

Pärontårta

Pärontårta med krämig mjölkchokladkräm

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 459 Kb - 850 x 1134 pixlar

Aprikos- & apelsinbavaroise. Fotograf: Linda Prieditis

Aprikos- & apelsinbavaroise

Aprikos- & apelsinbavaroise

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 494 Kb - 1142 x 850 pixlar

Hallontårta. Fotograf: Linda Prieditis

Hallontårta

Hallontårta

Fotograf: Linda Prieditis
jpg - 621 Kb - 1134 x 928 pixlar

Kontakt

Svenska Konditorlandslaget
Box 556 80
102 15 Stockholm
08-762 67 90

Om laget

Svenska Konditorlandslaget är en del av Sveriges bagare & konditorer, SBK. Vår vision är att bli ett av världens tre bästa konditorlandslag. Vårt träningskonditori har vi hos Chokladfabriken på Söder. Lagets ledord är: Smak – Design – Elegans – Konstnärligt skapande.

sponsorer

Svenska Konditorlandslaget representerar Sverige och branschen vid internationella tävlingar. Coupe du Monde de la Pâtisserie är Konditor-VM med finalen i Lyon vartannat år. Sverige kvalar till VM via European Cup. World Chocolate Masters är en individuell global tävling med choklad i fokus. Konditorlandslaget och Sveriges bagare & konditorer - SBK - har som målsättning att stödja utvecklingen av framtidens konditorer i Sverige och genom tävlingar stimulera intresset för klassisk och modern teknik inom skulptur, dessert och traditionella konditorivaror.