Konditori-VM 2019

Blder ifrån Coupe du Monde de la Pâtisserie i Lyon 27-28 januari 2019

VM i Lyon 2019

Teamsweden CDM2019. Fotograf:

Teamsweden CDM2019

jpg - 219 Kb - 1024 x 768 pixlar

Svenska klacken CMP. Fotograf: Robert Lithner

Svenska klacken CMP

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 682 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Svenska klacken 2 CMP. Fotograf: Robert Lithner

Svenska klacken 2 CMP

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 599 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Svenska Konditorlandslaget in action CMP. Fotograf: Robert Lithner

Svenska Konditorlandslaget in action CMP

Fr höger topp: Jessica Sandberg, Martin Morand, Oskar Landh

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 494 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Chokladskulptur skapas CMP. Fotograf: Robert Lithner

Chokladskulptur skapas CMP

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 492 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Jessica arbetar med sockret CMP. Fotograf: Robert Lithner

Jessica arbetar med sockret CMP

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 462 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Sockerskulpturen börjar ta form. Fotograf: Robert Lithner

Sockerskulpturen börjar ta form

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 420 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Vargunge i choklad. Fotograf: Robert Lithner

Vargunge i choklad

Karvad ur ett massivt chokladblock av Oskar Landh under Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019.

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 546 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Vargunge i choklad bakifrån. Fotograf: Robert Lithner

Vargunge i choklad bakifrån

Karvad ur ett massivt chokladblock av Oskar Landh under Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019.

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 593 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Martin Morand fokuserar i CMP. Fotograf: Robert Lithner

Martin Morand fokuserar i CMP

Martin Morand har fullt fokus under finaldagen av Coupe du Monde de la Pâtisserie.

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 447 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Chokladskulpturen sprayas i CMP. Fotograf: Robert Lithner

Chokladskulpturen sprayas i CMP

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 479 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Gustaf Och Oskar In Action CMP. Fotograf:

Gustaf Och Oskar In Action CMP

jpg - 505 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Sveriges färdiga bidrag i CMP 2019. Fotograf: Robert Lithner

Sveriges färdiga bidrag i CMP 2019

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 1507 Kb - 2448 x 3264 pixlar

Skulpturen från sidan CMP. Fotograf: Robert Lithner

Skulpturen från sidan CMP

Vårt färdiga bidrag i socker och choklad till Coupe du Monde de la Pâtisserie.

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 1650 Kb - 2448 x 3264 pixlar

Chokladfjäril på skulpturen. Fotograf: Robert Lithner

Chokladfjäril på skulpturen

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 271 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Desserten i CMP. Fotograf: Robert Lithner

Desserten i CMP

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 177 Kb - 1280 x 855 pixlar

Svenska Konditorlandslagets tävlande i CMP 2019. Fotograf: Robert Lithner

Svenska Konditorlandslagets tävlande i CMP 2019

fv: Oskar Landh, Jessica Sandberg, Martin Morand

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 213 Kb - 1280 x 855 pixlar

Sveriges tårta i CMP 2019. Fotograf: Robert Lithner

Sveriges tårta i CMP 2019

Fotograf: Robert Lithner
jpg - 326 Kb - 1616 x 1080 pixlar

Kontakt

Svenska Konditorlandslaget
Box 556 80
102 15 Stockholm
08-762 67 90

Om laget

Svenska Konditorlandslaget är en del av Sveriges bagare & konditorer, SBK. Vår vision är att bli ett av världens tre bästa konditorlandslag. Vår träningslokal har vi hos Riksäpplet i Haninge, Stockholm.

sponsorer

Svenska Konditorlandslaget representerar Sverige och branschen vid internationella tävlingar. Coupe du Monde de la Pâtisserie är Konditor-VM med finalen i Lyon vartannat år. Sverige kvalar till VM via European Cup. World Chocolate Masters är en individuell global tävling med choklad i fokus. Konditorlandslaget och Sveriges bagare & konditorer - SBK - har som målsättning att stödja utvecklingen av framtidens konditorer i Sverige och genom tävlingar stimulera intresset för klassisk och modern teknik inom skulptur, dessert och traditionella konditorivaror.