Svenska Konditorlandslaget

I laguppställningen i Svenska Konditorlandslaget 2015 ingår från och med juni följande konditorer:

Lagbilder

Fredrik Borgskog. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Fredrik Borgskog

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 913 Kb - 2251 x 3377 pixlar

Helena Henriksson. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Helena Henriksson

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 1064 Kb - 2173 x 3260 pixlar

Lina Östberg. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Lina Östberg

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 924 Kb - 2225 x 3338 pixlar

Maria Grave. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Maria Grave

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 981 Kb - 2410 x 3615 pixlar

Martin Isaksson. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Martin Isaksson

Coach

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 829 Kb - 2157 x 3236 pixlar

Ronny Latva. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Ronny Latva

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 941 Kb - 2364 x 3546 pixlar

Tony Olsson. Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se

Tony Olsson

Lagledare

Fotograf: Per Erik Berglund, znapshot.se
jpg - 834 Kb - 2247 x 3371 pixlar

Kontakt

Svenska Konditorlandslaget
Box 556 80
102 15 Stockholm
08-762 67 90

Om laget

Svenska Konditorlandslaget är en del av Sveriges bagare & konditorer, SBK. Vår vision är att bli ett av världens tre bästa konditorlandslag. Vårt träningskonditori har vi hos Chokladfabriken på Söder. Lagets ledord är: Smak – Design – Elegans – Konstnärligt skapande.

sponsorer

Svenska Konditorlandslaget representerar Sverige och branschen vid internationella tävlingar. Coupe du Monde de la Pâtisserie är Konditor-VM med finalen i Lyon vartannat år. Sverige kvalar till VM via European Cup. World Chocolate Masters är en individuell global tävling med choklad i fokus. Konditorlandslaget och Sveriges bagare & konditorer - SBK - har som målsättning att stödja utvecklingen av framtidens konditorer i Sverige och genom tävlingar stimulera intresset för klassisk och modern teknik inom skulptur, dessert och traditionella konditorivaror.