Det svenska laget representerades av Ronny Latva och Fredrik Borgskog som vann mästerskapet och gjorde Sverige till nordiska mästare.

Mynta- & pistagerulltårta
Petit four
Mynta- & pistagerulltårta med vaniljfärskost och passionsfruktpärlor
Fotograf: znapshot.se
jpg - 198 Kb - 1260 x 840 pixlar

Björnbärspannacotta
Petit four
Björnbärspannacotta fylld med chokladkräm
på Punsch Madeléne & mandelkrisp
Fotograf: znapshot.se
jpg - 193 Kb - 1278 x 852 pixlar

Körsbärsknäcke m mjölkchokladtryffel
Petit four
Körsbärsknäcke med mjölkchokladtryffel, körsbärsmarmelad & dinkelkrisp
Fotograf: znapshot.se
jpg - 205 Kb - 1290 x 860 pixlar

Hallonmousse med Champagne
Dessert
Hallonmousse med Champagne- & jordgubbspannacotta, karamelliserad macadamianöt, persiko- & yoghurtsorbet
Fotograf: znapshot.se
jpg - 250 Kb - 1278 x 852 pixlar

Tävlingsbordet
Tävlingsprogrammet Nordic Pastry Cup med dekorationer. Drivved, stenar och stubbar, allt i choklad.
Fotograf: znapshot.se
jpg - 244 Kb - 1310 x 724 pixlar

Laget
Laget till Nordic Pastry Cup 2014:
Fredrik Borgskog
Ronny Latva
Johan Sandelin - lagledare
Fotograf: znapshot.se
jpg - 230 Kb - 829 x 721 pixlar