Pressbilder på Prinsparets bröllopstårta

Prinsparets bröllopstårta

Prinsparets bröllopstårta. Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer

Prinsparets bröllopstårta

Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer
jpg - 8322 Kb - 7360 x 4912 pixlar

Tårtbit av Prinsparets bröllopstårta. Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer

Tårtbit av Prinsparets bröllopstårta

Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer
jpg - 2249 Kb - 4912 x 7360 pixlar

Närbild av Prinsparets bröllopstårta. Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer

Närbild av Prinsparets bröllopstårta

Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer
jpg - 13958 Kb - 5417 x 7292 pixlar

Konditorerna bakom Prinsparets bröllopstårta. Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer

Konditorerna bakom Prinsparets bröllopstårta

Från vänster Mattias Ljungberg, Fredrik Borgskog och Frida Leijon

Fotograf: Sara Trus / Sveriges bagare & konditorer
jpg - 7221 Kb - 4945 x 3422 pixlar

Kontakt

Svenska Konditorlandslaget
Box 556 80
102 15 Stockholm
08-762 67 90

Om laget

Svenska Konditorlandslaget är en del av Sveriges bagare & konditorer, SBK. Vår vision är att bli ett av världens tre bästa konditorlandslag. Vårt träningskonditori har vi hos Chokladfabriken på Söder. Lagets ledord är: Smak – Design – Elegans – Konstnärligt skapande.

sponsorer

Svenska Konditorlandslaget representerar Sverige och branschen vid internationella tävlingar. Coupe du Monde de la Pâtisserie är Konditor-VM med finalen i Lyon vartannat år. Sverige kvalar till VM via European Cup. World Chocolate Masters är en individuell global tävling med choklad i fokus. Konditorlandslaget och Sveriges bagare & konditorer - SBK - har som målsättning att stödja utvecklingen av framtidens konditorer i Sverige och genom tävlingar stimulera intresset för klassisk och modern teknik inom skulptur, dessert och traditionella konditorivaror.